onsdag den 1. august 2012

Vacation

(Short english translation below)

Hey bloggen, undskyld den lange pause. Pausen skyldes at Weis har været i Italien og ikke haft mulighed for at opdatere bloggen og jeg har været på ølejr. "ØLEJR?" Tænker du sikkert. Ja, en ret primitiv lejr på en ø, hvor der ikke er noget strøm, ordenlige toiletter og hvor man sover i telt. Jeg vil helt klart anbefale andre unge at tage afsted på sådan en ølejr! Lidt over 700 kr for en hel uge, hvor mad også er inkluderet i prisen. Tjek www.oelejr.dk ud, hvis du også er interesseret. Der er vildt mange forskellige lejre i hele landet, man kan tage afsted til. :o)

Jeg var afsted med mine to veninder på Skarø. Vi mødte en masse andre dejlige unge mennesker. Vi brugte ugen på at slappe af i lejren og på stranden, nyde det dejlige vejr (ja, der var lige en uge i Danmark, hvor det var godt vejr!), feste om aftenen og ellers bare hygge os i hinandens selvskab.

- Bjödstrup

English translation: Hey, sorry for the break. In the holiday Weis was in Italy and I was on a camp on a island. It's a primitive camp without electricity, toilets and where you sleep in a tent. I would definitely recommand it to other teens. I went with my two friends and we met alot of friendly young people. We used the week to relax in the camp and at the beach, party and just enjoy eachother.






Ingen kommentarer:

Send en kommentar